24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Outer Wilds: Έρχεται upgrade για PS5 και Xbox Series X/S στις 15 Σεπτεμβρίου

    Το Outer Wilds αποκτά ένα upgrade για PlayStation 5 και Xbox Series X/S στις 15 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι δωρεάν για όσους ήδη έχουν αγοράσει το παιχνίδι για PS4 ή Xbox One. Το Outer Wilds αποτελεί ένα εξαιρετικό open-world μυστηρίου, που αφορά την εξερεύνηση περίεργων πλανητών και το «ξεκλείδωμα» των ατελείωτων μυστηρίων του ηλιακού συστήματος. Αρχικά το γνωρίσαμε το 2019 και είναι το πρώτο παιχνίδι για κονσόλα και PC του ανεξάρτητου studio Mobius Digital. Έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και διακρίσεις, όπως αυτή του καλύτερου παιχνιδιού στα BAFTA Games Awards του 2020.

    Το upgrade για PS5 και Xbox Series θα παίζει στα 60fps, ενώ το Outer Wilds: Echoes of the Eye θα αναβαθμιστεί επίσης και θα περιλαμβάνεται στη νέα έκδοση.

    Η έκδοση του Outer Wilds για το Switch αναμένεται να έρθει μετά το upgrade του Σεπτεμβρίου, χάνοντας το «παράθυρο» κυκλοφορίας γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η Mobius Digital προχώρησε σε αυτές τις ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Annapurna Interactive showcase.

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles