16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Πανωλεθρία για τη Sony το Madame Web! Τυχαίο ή μήπως κούρασαν οι υπερήρωες;

    Η Sony βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μετά την κυκλοφορία της ταινίας Madame Web. Η εταιρεία έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson, εισάγοντας όχι μόνο την Cassandra Webb αλλά και τρεις μελλοντικές Spider-Women, τη Julia Carpenter (Sydney Sweeney), την Anya Corazon (Isabela Merced) και τη Mattie Franklin (Celeste O’Connor), προκειμένου να υπάρξουν μελλοντικά spin-offs. Αντί για μια νέα σειρά ταινιών, όμως, ήρθε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες σε ταινία υπερηρώων που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Η εισπρακτική αποτυχία του Madame Web

    Το Madame Web πραγματοποίησε “άνοιγμα” στο παγκόσμιο box office της τάξης των $52 εκατομμυρίων την Ημέρα των Ερωτευμένων και οι κριτικές που ακολούθησαν ήταν αποκαρδιωτικές. Τώρα, η Sony φαίνεται πως θα “σκοτώσει” τα σχέδια που είχε για τη σειρά, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, και δε θα δούμε άλλη Madame Web για τουλάχιστον μια δεκαετία.

    Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί απέτυχε το Madame Web. Το trailer δέχτηκε καυστικά σχόλια online και το σενάριο τέθηκε υπό αμφισβήτηση πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα η ταινία. Η γενικότερη κατάσταση στη βιομηχανία δείχνει επίσης ότι το κοινό έχει χάσει τον ενθουσιασμό του για τις εν λόγω ταινίες. Η DC αντιμετωπίζει συνεχείς δυσκολίες, με σημαντικότερη το The Flash, ενώ η MCU δεν κατάφερε να πείσει τους fans με το The Marvels πέρυσι. Το Madame Web κυκλοφόρησε επίσης στη σκιά ενός άλλου καταστροφικού spinoff, του Morbius, το οποίο έριξε αυλαία με $170 εκατομμύρια παγκοσμίως. Σε συνδυασμό με τις κακές κριτικές, δημιουργήθηκε ένας εφιάλτης που παρέσυρε τη νέα ταινία της Sony. Αυτό που έδειξε το Madame Web είναι ότι η Sony προσπαθεί ακόμα να βρει ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει καθώς τα συμπτώματα της “κούρασης” από τις υπερ-ηρωικές ταινίες ολοένα και μεγαλώνουν. Η διαφορετική προσέγγιση δεν λειτούργησε. Τώρα, η εταιρεία θα πρέπει να κοιτάξει προς το μέλλον με την ελπίδα ότι το Kraven the Hunter με τον Aaron Taylor-Johnson και το Venom 3 με τον Tom Hardy μπορούν να… ισιώσουν το καράβι  τον Αύγουστο και το Νοέμβριο αντίστοιχα.

    Διαβάστε επίσης:

    Παρελθόν για τον Henry Cavill η DC! Με “δόξα και τιμή” στο MCU

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. καμια κουραση,αυτο το ακυρο σχολιο παιζει συχνα,κυριως απο οσους δεν εχουν επιγνωση του αντικειμενου.δεν ειναι θεμα κουρασης,ειναι θεμα σαβουρας που βγαινει,με αδιαφορους χαρακτηρες,κακο σεναριο και πολιτικη προπαγανδα απο disney κυριως .Τωρα που θα βγει το deadpool ,αν εχει καλο στορυ ,μια χαρα box office θα κανει . kraven,venom…. θα πατωσουν ,γιατι κανεις δεν ενδιαφερεται για kraven ουτε για το venom εφοσον τον κανανε κωμικη παρωδια

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles