18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πανωλεθρία για το “The Marvels” – Η χειρότερη πρεμιέρα στην ιστορία του MCU

    Η νέα ταινία με superheroes “The Marvels” έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και στις ελληνικές αίθουσες. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τις επιδόσεις της στο box office, οι οποίες, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν είναι καλές.

    Η ταινία μπορεί να τερμάτισε στο Νο 1 του box office το πρώτο Σαββατοκύριακο, αλλά έφερε μόλις 47 εκατομμύρια δολάρια στις Η.Π.Α, σύμφωνα με εκτιμήσεις του στούντιο την Κυριακή. Με βάση τα στοιχεία της Comscore, το τελευταίο φιλμ της Marvel αποτελεί επίσης το έργο με τις χαμηλότερες επιδόσεις του στούντιο, αφού τερμάτισε κάτω από το “The Incredible Hulk” του 2008 -τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ- το οποίο άνοιξε με λίγο πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η 33η ταινία του σύμπαντος απέσπασε 63,3 εκατομμύρια. Επομένως, τα συνολικά της έσοδα ανέρχονται στα 110,3 εκατομμύρια δολάρια.

    Παρόλα αυτά, το Marvel Cinematic Universe εξακολουθούσε να βρίσκει τον βηματισμό του στα τέλη της δεκαετίας. Από τότε, οι ταινίες της Marvel έχουν συγκεντρώσει μια ισχυρή βάση θαυμαστών και έχουν κερδίσει ιστορικά νούμερα στο box office. Στην πραγματικότητα, το “The Marvels” είναι μόλις η τρίτη ταινία της Marvel που έκανε λιγότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου και η πρώτη από τότε που άνοιξε το “Ant-Man” με 57 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΠΙΣΗΜΟ! Το trailer του GTA 6 έρχεται αρχές Δεκεμβρίου και θα… γκρεμιστεί το Internet!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles