17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Περιήγηση στους χώρους της LG στην IFA 2016 (photos & video)

    Η LG ήταν από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες της IFA 2016, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό με το καλημέρα, αν σκεφτεί κανείς ότι στη μία είσοδο του κεντρικού της περιπτέρου υπήρχε το απόλυτο highlight της έκθεσης: το μεγαλύτερο OLED tunnel στον κόσμο.

    lg-oled-tunnel-1

    Πριν λοιπόν αρχίσει κανείς την περιήγηση στις ξεχωριστές προϊόντικές ανακοινώσεις της εταιρείας ή και στο… τέλος αυτής, είχε την ευκαιρία να θαυμάσει αυτό το μοναδικό δημιούργημα, αποτελούμενο από 216 κυρτά OLED panels 55 ιντσών, έχοντας συνολικά μισό δισ. pixels μπροστά στα μάτια του. Με 5 μέτρα ύψος, 7,4 μέτρα πλάτος και 15 μέτρα μήκος, το OLED tunnel της LG πραγματικά μας κράτησε για ώρα εκεί, μεταφέροντάς μας νοητά κάπου πολύ μακρύτερα από το εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου.

    Είχαμε ωστόσο αργότερα περισσότερο χρόνο και για τα υπόλοιπα προϊόντα της LG που εκτίθενται στην IFA, με την εταιρεία να πραγματοποιεί μεταξύ άλλων το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της σειράς LG Signature, του premium brand της.

    lg-centum-system-house-of-cards

    Ένα από εκείνα που μας εντυπωσίασαν ήταν φυσικά το πλυντήριο το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία περιστρεφόμενο στις 1.000 rpm, παρ’ όλα αυτά πάνω του οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν καταφέρει να χτίσουν έναν πύργο με τραπουλόχαρτα. Ο “μάγος” των πύργων από τραπουλόχαρτα Bryan Berg βρισκόταν στο περίπτερο της εταιρείας και έστησε έναν τέτοιο πύργο σε ένα Centum System μοντέλο με το θέαμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς, παρόλο που το πλυντήριο λειτουργούσε, οι κραδασμοί ήταν μηδενικοί και ο πύργος παρέμενε στη θέση του.

    twin-wash

    Εντυπωσιαστήκαμε όμως και από το πλυντήριο LG Twin Wash που σας επιτρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές πλύσεις ταυτόχρονα, καθώς διαθέτει συρταρωτή βάση με ένα δεύτερο μικρό κάδο πέρα από τον κεντρικό.

    windows-10

    Είδαμε ακόμη το ψυγείο της κορεατικής εταιρείας με την InstaView Door-in Door λειτουργία το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τι υπάρχει μέσα χωρίς να ανοίξετε την πόρτα του όπως και το smart ψυγείο με εγκατεστημένα τα Windows 10!

    lg-oled-tv

    Επιπλέον, μας εντυπωσίασε η OLED 4K TV G6 της οικογένειας Signature, που είναι διαθέσιμη στις 77 και τις 65 ίντσες. Είναι η λεπτότερη στον κόσμο και με μία συνολικά εντυπωσιακή παρουσία!

    dsc03527

    Μας κέρδισε τέλος και το έξυπνο σπίτι που είχε στήσει η LG στην έκθεση, ένα σπίτι με κάμερες, αισθητήρες και διακόπτες όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους, μέσω του SmartThinQ οικοσυστήματος της εταιρείας.

    lg-smartthinq-5

    Δείτε το συνολικό video που ετοιμάσαμε όσον αφορά τους χώρους της LG στην IFA 2016.

    Πέρα από τις παρουσιάσεις των προϊόντων, μας μίλησαν για την παρουσία της εταιρείας στη μεγάλη έκθεση του Βερολίνου ο Άρης Κουτελός, Γενικός Διευθυντής LG Electronics Hellas, αλλά και ο Ken Hong, Global Director, Broadcasting/Global Communications Team, Corporate Communications Function Division, LG Electronics.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles