17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Περισσότερα από 10 εκατ. αντίτυπα πούλησε το remake του Resident Evil 2

    Το remake του The Resident Evil 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για PlayStation 4, Xbox One, και PC μέσω Steam στις 25 Ιανουαρίου του 2019 και ακολούθησε η έκδοση για PlayStation 5 και Xbox Series στις 13 Ιουνίου 2022.

    Οι πωλήσεις του παιχνιδιού είχαν φτάσει τα 9,6 εκατ. αντίτυπα το Μάρτιο του 2022, πλέον όμως έσπασαν το «φράγμα» των 10 εκατ. σύμφωνα με την Capcom. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει για το remake του The Resident Evil 2:


    «Κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019 και παραμένει ένα από τα αγαπημένα στο πέρασμα του χρόνου. Ο τίτλος απέσπασε καλές κριτικές από τα διεθνή μέσα προσφέροντας μια φρέσκια εμπειρία τρόμου και μια δραματική ιστορία, τα οποία έγιναν δυνατά με τη χρήση τεχνολογίας νέας γενιάς. Μετά το λανσάρισμα, η Capcom κυκλοφόρησε μια σειρά από τίτλους υψηλής ποιότητας από τη σειρά συμπεριλαμβανομένων των Resident Evil 3 και Resident Evil Village. Ακολούθησε παράλληλα μια έξυπνη στρατηγική τιμών που αύξησε τις digital πωλήσεις. Παράλληλα, η εταιρεία προώθησε το brand με συστηματικές κυκλοφορίες περιεχομένου, όπως είναι για παράδειγμα η live-action Resident Evil σειρά που είναι διαθέσιμη από τις 14 Ιουλίου στο Netflix, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 10 εκατ. σε παγκόσμιο επίπεδο».

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” hackers η Bandai Namco! Επιβεβαίωσε η εταιρεία την κυβερνοεπίθεση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles