24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Περισσότερα από 50 εκατ. αντίτυπα πούλησε το Red Dead Redemption 2

    Η Take-Two ανακοίνωσε ότι το Red Dead Redemption 2 κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα και να γίνει ένα από τα best-selling games όλων των εποχών. Η είδηση έγινε γνωστή στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το τελευταίο τρίμηνο.

    Η Take-Two ανέφερε ότι το Red Dead Redemption 2 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού απέδωσαν σε μεγάλο βαθμό οι προωθητικές ενέργειες την περίοδο των εορτών. Το τελευταίο μεγάλο update για το Red Dead Online, το Blood Money, κυκλοφόρησε τον Ιούλιου του 2021 και η Rockstar ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2022 ότι δε προχωρήσει σε μεγάλα updates για το παιχνίδι, αφού σκοπεύει να ρίξει όλο το βάρος στην ανάπτυξη του  Grand Theft Auto 6.

    Το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε το 2018, αποτελώντας την 3η προσθήκη στη σειρά. Την περίοδο του αρχικού λανσαρίσματος, το video game πέτυχε πωλήσεις 725 εκατ. δολαρίων σε μια εβδομάδα, ενώ έσπασε ρεκόρ στις πωλήσεις τη δεύτερη εβδομάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτοιμη για μάχη η Nina Williams στο Tekken 8 (gameplay trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles