18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Οι «μαγευτικές» δύο πλευρές της… Philips QS6140

    Δημιουργήστε μοναδικό στυλ και αποκτήστε όμορφα γένια με τη Philips QS6140.

    philips_qs6140

     

    Με τις 2 κεφαλές για τριμάρισμα και περιποίηση των γενιών έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το στυλ που θέλετε, είτε αυτό είναι τέλειο μούσι, sexy μούσι τριών ημερών ή ακόμα καλύτερα ένα καθαρό ξύρισμα! Το ξύρισμα γίνεται παιχνίδι ακόμα και για τα πιο σκληρά γένια.

    Όπως είπαμε στον τίτλο, η QS6140, έχει δύο πλευρές. Τη μία όπου μπορεί να δώσει ένα απόλυτα καθαρό ξύρισμα ακόμα και σε σκληρά γένια, ενώ η άλλη έχει 12 ρυθμίσεις προκειμένου να διαλέξετε εσείς το μήκος που θέλετε να αποκτήσετε από 0,5 mm έως 10 mm. Είναι ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από τα προσωπικά αντικείμενα κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να δείχνει sexy και όμορφος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Διαθέτει τρίμερ 2 όψεων 32 χιλ. και 15 χιλ., για τέλειες λεπτομέρειες. Βασικό επίσης να αναφέρουμε είναι πως η συγκεκριμένη μηχανή είναι αδιάβροχη και εύκολη στον καθαρισμό ενώ διαθέτει αυτονομία 50′ μετά από φόρτιση 4 ωρών. Έχει πτυσσόμενη βάση για φόρτιση και αποθήκευση και είναι ιδανική για να την πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας.

    Τέλος οι λεπίδες τρίμερ είναι υψηλών επιδόσεων και άρα φιλικές προς το δέρμα, ενώ τα δόντια δε γδέρνουν για περισσότερη άνεση και ευκολότερο ξύρισμα. Η QS6140 της Philips πρέπει να γίνει δική σας…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles