20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Photoshop AI: Γυναίκα δημιούργησε ψεύτικη selfie σε νοσοκομείο για να γλιτώσει τη… μετακόμιση

    Μια γυναίκα εξέπληξε πρόσφατα τους χρήστες των social media με την ικανότητά της να δημιουργεί αβίαστα μια ψεύτικη selfie σε νοσοκομειακό κρεβάτι, χρησιμοποιώντας το νέο εργαλείο Generative Fill που υποστηρίζεται από AI στο Photoshop. Η Madeline Salazar, δημιουργός περιεχομένου, παρουσίασε πώς μπορεί να επεξεργαστεί εικόνες, χρησιμοποιώντας αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό.

    Σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 10.4 εκατομμύρια προβολές, η Salazar αποκάλυψε την απλότητα της μετατροπής μιας κανονικής selfie σε μια ψηφιακά τροποποιημένη εικόνα του εαυτού της, ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι, με μια νοσοκόμα που δημιουργήθηκε από AI. Φυσικά, είχε κίνητρο για να το κάνει αυτό. Ήθελε να αποφύγει να βοηθήσει έναν φίλο που έκανε μετακόμιση.

    Το βίντεο ξεκινά με τη Salazar να λαμβάνει ένα μήνυμα κειμένου που ρωτάει: «Έρχεστε για να με βοηθήσετε να μετακινηθώ;». Εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία, η δημιουργός περιεχομένου με έδρα τη Νέα Υόρκη βγάζει αμέσως μια selfie και ανοίγει το Photoshop για να ξεκινήσει τη δημιουργική της διαδικασία.

    Η Salazar χρησιμοποιεί το lasso tool του Photoshop για να επιλέξει τα στοιχεία φόντου της αρχικής φωτογραφίας, που περιλαμβάνουν το κρεβάτι, το μαξιλάρι και το τραπέζι. Στη συνέχεια, εισάγει τον όρο «νοσοκομείο» στο generative AI fill tool, που της επιτρέπει να τροποποιήσει την ενδυμασία της στη selfie σε νοσοκομειακή ρόμπα. Προσθέτοντας μια πινελιά αυθεντικότητας, αλλάζει επίσης τα μαλλιά της για να φαίνονται ατημέλητα.

    Συνεχίζοντας το σχολαστικό μοντάζ της, η Salazar χρησιμοποιεί το εργαλείο AI του Photoshop για να συμπεριλάβει ένα “βραχιόλι νοσοκομείου” στον καρπό της. Για να ολοκληρώσει την ψευδαίσθηση, προσθέτει μια χαμογελαστή γυναίκα δίπλα της, ντύνοντάς την νοσοκόμα και εξοπλίζοντάς την με ένα στηθοσκόπιο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles