23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Plantronics Voyager 5200. Bluetooth ακουστικό επιπέδου… business class!

    Ακόμη μία πρόταση από τη γνωστή εταιρεία Plantronics που εμπλουτίζει την premium κατηγορία Bluetooth ακουστικών της με το μοντέλο Voyager 5200.

    Το νέο ακουστικό διαθέτει ξεχωριστές λειτουργίες, όπως έξι διαβαθμίσεις της αποκλειστικής τεχνολογίας WindSmart, εξάλειψη θορύβου του περιβάλλοντος και παραμορφώσεις από αέρα, εργονομική άνεση, ελεγμένη για συνεχή χρήση όλη την ημέρα, καθώς και Bluetooth μεγάλης εμβέλειας μέχρι 30 μέτρα.

    Voyager_5200_Hero

    Τώρα, κάθε μέρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μιλάτε. Επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να πείτε κι όχι στο μέρος απ’ όπου θα μπορέσετε να το πείτε. Aπολαύστε ξεκάθαρες και αξιόπιστες συνομιλίες τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

    Voyager_5200_Earbuds

    Από τους πολυσύχναστους και θορυβώδους δρόμους της πόλης ή την οχλαγωγία της καφετέριας, θα ακούγεστε πεντακάθαρα  με το Bluetooth ακουστικό της Plantronics Voyager 5200.  Προικισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία WindSmart όπου μειώνει το θόρυβο, περιορίζει τις παραμορφώσεις από τον αέρα και ακυρώνει κάθε είδους παρεμβολές, θα έχετε πεντακάθαρες συνομιλίες και δίχως διακοπές.

    Σχεδιασμένο για συνεχή χρήση, κάθε λεπτομέρεια του απλοποιεί την κινητή σας επικοινωνία: από την εμφάνιση του καλούντος (caller ID) , την έξυπνη φωνητική διαχείριση, μέχρι την δρομολόγηση μιας κλήσης.   Η εργονομική του σχεδίαση έχει αυστηρά δοκιμαστεί για άνετη χρήση όλη την ημέρα.

    Voyager_5200_Packaging

    Το κόστος του είναι 129,95 ευρώ και διατίθεται από την εταιρεία ΑΜΥ Α.Ε. (τηλ. 210-6133000)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles