22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πόλεμος κυβερνοκατασκόπων για τα μυστικά των εμβολίων κατά του κορωνοϊου

    Μια απίστευτη διεθνής κούρσα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπτυξη εμβολίου για τον Covid-19, στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες, εταιρείες και κυβερνήσεις. Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές διεξάγονται υπό την προστασία υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας, ενώ παράλληλα στοχεύονται από υπηρεσίες άλλων χωρών, καθώς σήμερα δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο ή άξιο κλοπής στον κόσμο, από οποιοδήποτε είδος βιοϊατρικής έρευνας που πρόκειται να βοηθήσει σε ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Οποιαδήποτε χώρα ανακαλύψει το πρώτο αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο αποκτά ασφαλώς σημαντικό προβάδισμα «επικυριαρχίας» στην εποχή του Covid-19.

    Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης είναι και το γεγονός ότι στα μέσα του Απριλίου αξιωματούχος του FBI είπε ότι είχαν υπάρξει «κάποιες εισβολές» σε ιδρύματα που δουλεύουν πάνω στον Covid-19. Η αναπληρώτρια υποδιευθύντρια Τόνια Ουγκόρετς είπε πως τα βιοϊατρικά δεδομένα αποτελούσαν για καιρό στόχο προτεραιότητας για την κυβερνοκατασκοπεία και ότι έχουν στοχοποιηθεί οργανισμοί που συνδέονται δημόσια με τη δουλειά πάνω στον ιό.

    Παράλληλα, δύο νοσοκομεία στην Τσεχία ανέφεραν κυβερνοεπιθέσεις στον Απρίλιο, με αποτέλεσμα ένα ασυνήθιστο δημόσιο αίτημα από τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, που ζήτησε από τον εν λόγω δρώντα να σταματήσει την κακόβουλη κυβερνοδραστηριότητα σε βάρος του συστήματος υγείας της Τσεχίας ή παρόμοιων υποδομών αλλού.

    Αργότερα μέσα στον μήνα, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, Τζον Ντέμερς, είπε πως θα ήταν «πέρα από παράλογο» να νομίζει κανείς πως η Κίνα δεν θα ενδιαφερόταν για τέτοιες λεπτομέρειες.

    Επίσης, οι αμερικανικές και γενικότερα οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για αυτά που συμβαίνουν εντός Κίνας, αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών από Covid-19 όσο και για τις κινεζικές έρευνες πάνω σε εμβόλια και θεραπείες τις οποίες παρακολουθούν με άγρυπνο μάτι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles