18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Προθεσμία έως το τέλος Δεκεμβρίου 2018 δίνει η Ε.Ε στην Airbnb

    airbnb

    Αναφορικά με την Airbnb, ύστερα από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Αρχών προστασίας των καταναλωτών της Ε.Ε. τον Ιούλιο, η εταιρεία ανέλαβε Airbnb, ύστερα από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Αρχών προστασίας των καταναλωτών της Ε.Ε. τον Ιούλιο

    Τη δέσμευση να προβεί στις αναγκαίες αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις τους και να βελτιώσει την παρουσίαση των τιμών τους ανέλαβε Airbnb, ύστερα από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Αρχών προστασίας των καταναλωτών της Ε.Ε. που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Η εταιρεία έχει προθεσμία έως το τέλος Δεκεμβρίου 2018, να προβεί στις εν λόγω αλλαγές σε όλες τις γλώσσες της Ε..Ε στο δικτυακό της τόπο.

    Πιο συγκεκριμένα, η Airbnb έχει δεσμευτεί να εμφανίζει το συνολικό κόστος της κράτησης, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωματικών τελών, όπως οι χρεώσεις για υπηρεσίες και καθαρισμό. Όταν δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η τελική τιμή εκ των προτέρων, η Airbnb δεσμεύτηκε να ενημερώνει με σαφήνεια τον καταναλωτή για το ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων τελών. Έχει δεσμευθεί, επίσης, για τις πιο κάτω αλλαγές στους όρους παροχής υπηρεσιών, έτσι ώστε να ευθυγραμμισθούν με τους κανόνες της Ε.Ε. για τους καταναλωτές:

    • Θα είναι σαφές ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων έννομης προστασίας και ιδίως, του δικαιώματός τους να ασκούν αγωγή κατά του παρόχου καταλύματος σε περίπτωση σωματικής βλάβης ή άλλων ζημιών.
    • Θα καθιστά σαφές στους καταναλωτές ότι έχουν δικαίωμα προσφυγής κατά της Airbnb ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας διαμονής τους.
    • Θα πρέπει να ενημερώνει τους καταναλωτές, όταν αποφασίζει να καταγγείλει μια σύμβαση ή να αφαιρέσει περιεχόμενο και θα προσφέρει στους καταναλωτές το δικαίωμα προσφυγής και αποζημίωσης, εφόσον κρίνεται σκόπιμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles