18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ρεκόρ Guinness για γυναίκα που εμφύτευσε 52 chips στο σώμα της

    Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς έχουμε δει πολλά περίεργα ρεκόρ να καταγράφονται στο Βιβλίο Guinness. Η τελευταία είσοδος όμως αφορά μια γυναίκα που κατάφερε να ξεχωρίσει, εμφυτεύοντας 52 chips στο σώμα της. Αυτό κι αν είναι ρεκόρ!

    Ο λόγος γίνεται για την Αμερικανίδα Anastasia Synn, η οποία διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικά εμφυτεύματα που τις χαρίζουν υπερδυνάμεις, αφού η ίδια πιστεύει πως η τεχνολογία τη βοήθησε να αποκτήσει μια νέα «έκτη αίσθηση». Επίσης, καταλαβαίνει από που περνάει ο ηλεκτρισμός ή παρατηρεί τις ακτινοβολίες που προέρχονται από ένα φούρνο μικροκυμάτων. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο ηχοσύστημα και μαγνήτες εμφυτευμένους στα αυτιά της. Ενώ η πτυχή της «γυναίκας cyborg» είναι σίγουρα διασκεδαστική, οι κίνδυνοι για την υγεία είναι τεράστιοι, όπως παραδέχεται και η ίδια.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της θέλησε να πειραματιστεί με την τεχνολογία, εμφυτεύοντας ένα chip. Η Anastasia την απέτρεψε και αποφάσισε να δοκιμάσει η ίδια τα εμφυτεύματα, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι ασφαλή. Σήμερα, δεν μπορεί να υποβληθεί ούτε σε μια απλή μαγνητική εξέταση!

    Διαβάστε επίσης:

    20 χρόνια μετά! Viral στο TikTok επιστολή του Οσάμα Μπιν Λάντεν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles