18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Robbie Williams: Δείτε το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ του διάσημου καλλιτέχνη

    Είναι γεγονός ότι τα ντοκιμαντέρ αποτελούν μια πολύ “δυνατή” κατηγορία για το Netflix, ιδιαίτερα όταν φέρνουν στο επίκεντρο δημοφιλείς προσωπικότητες που το κοινό ταυτίζεται μαζί τους. Πρόσφατα, ο κολοσσός του streaming έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για την νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει έναν από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας, το Robbie Williams.

    Με αφορμή τα 25 χρόνια στη σκηνή ως σόλο καλλιτέχνης, η μίνι σειρά με τίτλο απλά το όνομά του «Robbie Williams» αποτελείται από 4 επεισόδια και αφηγείται την ιστορία του πιο επιτυχημένου Βρετανού καλλιτέχνη όλων των εποχών μέσα από μία άγρια, «πικάντικη» και γεμάτη μυστήριο αρκετές φορές πορεία προς τη δόξα. Η σειρά περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό σχεδόν 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ, έχοντας παράλληλα την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 5+1 ταινίες για να δεις τον Οκτώβριο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles