22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy A80: Premium χαρακτήρας και επαναστατική περιστρεφόμενη κάμερα

    Η σειράA της Samsung αποκτά τον πιο premium εκπρόσωπό της. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το Galaxy A80, μία ποιοτική πρόταση για ψαγμένους χρήστες, που κάνει τη διαφορά χάρη στην επαναστατική, περιστρεφόμενη κάμερα με αναλύσεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Ένα πανίσχυρο “A” στη διάθεσή σας.

    samsung_galaxya80_allcolors_back

    Το Samsung Galaxy A80 έρχεται με μία άκρως χορταστική Infinity οθόνη, με διαγώνιο που φτάνει τις 6,7 ίντσες, ανάλυση FHD+ (1080×2400 pixels), αναλογία προβολής 20:9 και τεχνολογία Super AMOLED. Πάνω της θα βρείτε τον in-screen αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής, οι διαστάσεις της οποίας είναι 165,2×76,5×9,3 χιλιοστά.

    Το χαρακτηριστικό του εντυπωσιακού smartphone της Samsung που κάνει τη διαφορά είναι, αναμφισβήτητα, η κάμερα, που διαθέτει μία εντυπωσιακή καινοτομία, μπορεί να περιστρέφεται, ώστε με τις ίδιες αναλύσεις να τραβά τόσο τις “κανονικές” όσο και τις selfie φωτογραφίες σας. Η κάμερα του A80 διαθέτει φακούς υψηλής ποιότητας για video και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Ό,τι φωτογραφία και αν θέλετε να τραβήξετε, ανεξαρτήτως φωτισμού, η κεντρική κάμερα των 48MP θα αναλάβει να σας ικανοποιήσει με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, σε συνεργασία με το δεύτερο αισθητήρα 8MP με υπερευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 123 μοιρών θα μπορέσει να ικανοποιήσει κάθε σας φωτογραφική απαίτηση. Το A80 διαθέτει και έναν τρίτο αισθητήρα βάθους, επιτρέποντας τη δημιουργία κινηματογραφικών clips με λειτουργίες όπως το βίντεο εστίασης σε πραγματικό χρόνο (Live Focus Video). Επιπλέον, η λειτουργία εγγραφής Super Steady video φροντίζει να κρατά σταθερό κάθε βίντεο δράσης.

    samsung_galaxya80_angel_gold_front

    Πέρα από την υπεροχή του στον τομέα της φωτογραφίας, το A80 διαθέτει πανίσχυρο setup με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa), 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Χάρη στο εργαλείο Έξυπνης Βελτιστοποίησης Απόδοσης (Intelligent Performance Enhancer) που βασίζεται στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης μπορεί να αναγνωρίσει τις συνθήκες χρήσης του smartphone και να βελτιστοποιήσει τον επεξεργαστή, τη μνήμη RAM και τη χωρητικότητα της μπαταρίας, προσαρμόζοντας την απόδοση του σε καθημερινές απαιτήσεις. Σε άλλα specs, η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.700mAh ενώ προσφέρεται δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης στα 25W. Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη οπτικο-ακουστική εμπειρία με Dolby Atmos κάθε φορά που χρησιμοποιούν ακουστικά ή ηχεία Bluetooth.

    Στον τομέα της ασφάλειας, το Samsung Galaxy A80 είναι εξοπλισμένο με το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της κορεατικής εταιρείας που είναι ενσωματωμένη στο hardware καθώς και το λογισμικό του smartphone από την κατασκευή του. Σε συνδυασμό με το Samsung Pass, ο καθένας μπορεί με τη βοήθεια του δακτυλικού του αποτυπώματος να πλοηγηθεί εύκολα και με ασφάλεια σε εφαρμογές και ιστοσελίδες.

    Το Samsung Galaxy A80 τρέχει το λειτουργικό Android 9.0 Pie, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωματικών επιλογών (Phantom Black, Angel Gold, Ghost White).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles