18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy S10: Αποκαλύφθηκαν τα μεγέθη των οθονών της σειράς

    Το ότι δε θα κυκλοφορήσει ένα μόνο Samsung Galaxy S10 σε λίγους μήνες, αλλά… τρία -ή ίσως και τέσσερα- το γνωρίζουμε. Πλέον, χάρη σε μια διαρροή, γνωρίζουμε και τις πιθανές διαστάσεις της οθόνης των συσκευών αυτών.

    72652_1544291901-full

    Σύμφωνα με τα renders, λοιπόν, το “μικρό” S10 θα έχει οθόνη 5,8″ με “οπή” για τη selfie camera στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης, ενώ το “μεσαίο” S10 θα έχει οθόνη 6,1″ με το ίδιο design. Οπότε, όχι notch, αλλά οπή, που θα ξενίσει ελαφρώς τους χρήστες Galaxy συσκευών.

    Όσο για το “μεγάλο” S10 (S10+), θα έχει μια οθόνη 6,4″, αγγίζοντας επίπεδα Note 9, με όχι μια αλλά δύο οπές για dual selfie camera. Η διαρροή, φυσικά, δε μπορεί να επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά ερχόμενη από τον @evleaks, σίγουρα θεωρείται πολύ πιθανό να ισχύει. Βλέπουμε πως διατηρείται το “Infinity Display” design με τις κυρτές άκρες, ενώ άγνωστο παραμένει το ακριβές aspect ratio των οθονών αυτών.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles