20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Socialway Academy: ξεκίνησε την παροχή επιχορηγημένων σεμιναρίων Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Διαδικτυακών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στα Social Media

    Την παροχή εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, τις Διαδικτυακές Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανακοίνωσε η Socialway Academy, έπειτα από την πρόσφατη πιστοποίησης της, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

    Τα επιχορηγούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια που προσφέρει η Socialway Academy, απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους σε τομείς που αφορούν την αποτελεσματική διαχείριση μάρκετινγκ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, LinkedIn και TikTok και στο διαδίκτυο μέσω Google ads και άλλων εργαλείων.

    Ειδικότερα, τα Ενδοεπιχειρησιακά επιχορηγούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται για άμεση εκπαίδευση εσωτερικών ομάδων (πέραν των 4 ατόμων) μεγάλων οργανισμών για τη βελτίωση της απόδοσης μάρκετινγκ και την τοποθέτηση των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ σε στρατηγική προοπτική για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρείας.

    Παράλληλα, μέσω των Πολυεπιχειρησιακών επιχορηγούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρει η Socialway Academy, παρέχεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες από διάφορους οργανισμούς να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ. Σημειώνεται ότι τα Πολυεπιχειρησιακά σεμινάρια ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Socialway Academy ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, προχωρεί σύντομα στη δημιουργία μιας νέας σειράς καινοτόμων βιντεοσκοπημένων σεμιναρίων, τα οποία θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει από το δικό του χώρο.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο https://www.socialwayacademy.com/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles