18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Sony Xperia XZ Premium Bronze Pink. Νέα απόχρωση διαθέσιμη από τα τέλη Ιουνίου

    Η ναυαρχίδα της Sony Xperia XZ Premium ανακοινώθηκε στη Βαρκελώνη ως ένα πανίσχυρο smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 835 και οθόνη 5,5 ιντσών 4K HDR, σε δύο χρωματικές αποχρώσεις (Luminous Chrome και Deepsea Black). Τώρα,  η εταιρεία ανακοινώνει και μία τρίτη απόχρωση για τη συσκευή (Bronze Pink) που βλέπετε στην ακόλουθη φωτό.

    Sony-Xperia-XZ-Premium-Bronze-Pink

    Με ένα ιδιαίτερο ροζ χρώμα, το smartphone της Sony έχει φυσικά τα ίδια specs με τις άλλες εκδόσεις. Ξεχωρίζει η παρουσία της 19-megapixel Motion Eye camera με 1/ 2.3″ Exmor RS sensor, 960 fps super slow motion videos, Predictive Capture, Anti-distortion shutter, Triple image sensing technology και οπτικό σταθεροποιητή 5 αξόνων, που πραγματικά κάνει τη διαφορά στο νέο μοντέλο της Sony.

    “Θέλαμε να βρούμε ένα χρώμα που να αντιπροσωπεύει μια αίσθηση ζεστασιάς, ενώ παράλληλα να αποτελεί παράδειγμα των premium χαρακτηριστικών και του σχεδιασμού της συσκευής. Το bronze μεταλλικό φινίρισμα προσθέτει αίσθημα βάθους στο γυαλί μπροστά και πίσω. Επίσης, όπως και τα άλλα χρώματα, κάθε τμήμα του Xperia XZ Premium Bronze Pink έχει κατασκευαστεί ξεχωριστά – όπως οι πάνω και κάτω γωνίες, οι οποίες είναι προσεκτικά κομμένες με διαμάντια και δημιουργούν πρόσθετη λάμψη. Είναι μια κομψή προσθήκη στην επιλογή των χρωμάτων που προσφέρονται με το XZ Premium”, δήλωσε σχετικά ο Satoshi Aoyagi, Xperia Colour Designer.

    Το νέο Sony Xperia XZ Premium Bronze Pink θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα τέλη Ιουνίου. Πώς βρίσκετε όμως τη νέα απόχρωση;

    Διαβάστε εδώ την παρουσίασή μας στα specs του Sony Xperia XZ Premium αναλυτικά

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles