20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σούπερ επικό πακέτο από το Humble Bundle! 11 Resident Evil games με ΜΟΛΙΣ 31 ευρώ!

    To Humble Bundle μας έχει συνηθίσει σε πραγματικά επικά πακέτα και σε συλλογές, στις οποίες οι φανατικοί gamers πολύ δύσκολα μπορούν να αντισταθούν! Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς πλατφόρμας που ουσιαστικά συνδυάζει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» (καθώς ένα μεγάλο μέρος από τις συνολικές αγορές που πραγματοποιούν οι gamers πηγαίνει σε φιλανθρωπίες), συμφώνησαν με την Capcom δίνοντας το απόλυτο Resident Evil πακέτο, σε τιμή… σκάνδαλο και πιο χώμα και από το χώμα!

    Συγκεκριμένα, το Resident Evil Humble Bundle προσφέρει 11 θρυλικά games από την εμβληματική σειρά, στα οποία μάλιστα περιλαμβάνεται και το πιο «πρόσφατο» Village (η τιμή του μάλιστα κυμαίνεται κοντά στα 40 ευρώ)! Οι gamers εάν πληρώσουν το full πόσο που απαιτείται και το οποίο ανέρχεται περίπου στα 31.90 ευρώ θα αποκτήσουν πέραν του Village, το HD Remaster του αρχικού Resident Evil, καθώς επίσης και τα πραγματικά εξαιρετικά remakes των Resident Evil 2 και 3. Και δεν τελειώσαμε εδώ, καθώς στο εν λόγω πακέτο πέραν των προαναφερθέντων τίτλων  περιλαμβάνονται τα  Resident Evil 0, Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 4, Resident Evil 5 Gold Edition, Resident Evil 6, Resident Evil 7 Biohazard, Resident Evil Revelations and Resident Evil Revelations 2.

    re

    Πραγματικά μιλάμε για επικό πακέτο και το μόνο που λείπει είναι το θεϊκό Resident Evil 4 Remake (εντάξει, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας). To Humble Bundle Resident θα είναι διαθέσιμο ακόμη περίπου για 9 ημέρες, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles