23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars Outlaws: Νέο story trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

    Το επερχόμενο παιχνίδι Star Wars Outlaws αναμένεται να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη φαντασίωση των fans σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Μπαίνοντας στο ρόλο της ατίθασης κακοποιού Kay Vess, ο παίκτης θα λάβει μέρος σε “μια από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχει γνωρίσει ποτέ το Outer Rim,” σύμφωνα με τη σύνοψη του παιχνιδιού.

    Ένα νέο trailer, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για το επερχόμενο open-world παιχνίδι Star Wars από την Massive Entertainment και τη Ubisoft, εμβαθύνει στην ιστορία των Outlaws, μιας single-player περιπέτειας που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της αρχικής τριλογίας της σειράς.

    Δείτε το trailer του Star Wars Outlaws:

    Η Ubisoft επίσης γνωστοποίησε στους ενδιαφερόμενους την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Star Wars. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου στο PlayStation 5, σε PC και στο Xbox Series X.

    Τα τελευταία πλάνα προδιαγράφουν μια “χρυσή εποχή για τον υπόκοσμο” του σύμπαντος του Star Wars, με εγκληματικές οργανώσεις όπως οι Zerek Besh, Pikes, Crimson Dawn και οι Hutts να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός γαλαξία σε πόλεμο. Υπόσχεται επίσης επιστροφή για μερικούς γνώριμους χαρακτήρες, καθώς και ήρωες ή κακοποιούς ολοκαίνουργιους στη σειρά. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles