23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τα μοναδικά αξεσουάρ iLuv από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα από την Intertech

    [δελτίο τύπου]

    Η Intertech παρουσιάζει στην Ελλάδα τη μοναδική σειρά μοντέρνων αξεσουάρ iLuv.

    iluv

    Σχεδιασμένα στη Νέα Υόρκη, την «καρδιά» των νέων trends, και βραβευμένα για το design και την τεχνολογία τους, τα υπέροχα, πολύχρωμα αξεσουάρ iLuv ήρθαν για να τα αγαπήσετε. Σε ελκυστικά χρώματα, αμέτρητα σχέδια και προσιτές τιμές για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα!

    Η iLuv είναι μια αμερικάνικη εταιρεία, με έδρα στη Νέα Υόρκη, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ των αγαπημένων σας gadgets. Έχοντας επικεντρωθεί στο μοντέρνο κι έξυπνο σχεδιασμό, η iLuv έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία Design και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Οι σειρές iLuv περιλαμβάνουν μοντέρνες θήκες, ακουστικά, συσκευές ήχου καθώς και προϊόντα προστασίας των αγαπημένων σας συσκευών. Είναι συμβατά με συσκευές Apple (iPhone, iPod, iPad), Samsung, αλλά και με τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο.

    Τα αξεσουάρ iLuv είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και κινητής τηλεφωνίας.

    Σχετικά με την iLuv
    H iLuv Creative Technology, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μιας πλήρους γκάμας αξεσουάρ για την αγορά των Apple, Samsung και άλλων εταιριών που κατασκευάζουν smartphones, και σχεδιάζει προϊόντα για σύγχρονους, απαιτητικούς καταναλωτές. Από την ίδρυσή της, η iLuv έχει αποσπάσει 31 πολύτιμα βραβεία καινοτομίας (CES Innovation Awards) και αυτό αποτελεί αναγνώριση για την πρωτοπορία της στο design και αλλά και στην κατασκευή των προϊόντων της στις κατηγορίες φορητών, αξεσουάρ πολυμέσων, ακουστικών και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, η iLuv είναι θυγατρική της Jwin Electronics Corp., πρωτοπόρου εταιρίας καταναλωτικών ηλεκτρονικών από το 1997. Όλα τα προϊόντα της iLuv συλλαμβάνονται σαν ιδέα και σχεδιάζονται στη Νέα Υόρκη και είναι πάντα κορυφαία σε ποιότητα, αξία, σχεδίαση και καινοτομία.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοναδικά προϊόντα της iLuv και γιατί το iLuv σημαίνει «Innovative Lifestyle Unquestionable Value” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.iLuv.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles