20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Στο βιβλίο Guinness ο Elon Musk – Απίστευτος ο λόγος!

    O Elon Musk αποτέλεσε ένα πρόσωπο που απασχόλησε πολύ τα μέσα το 2022 και πιθανότατα το ίδιο να συμβεί και μέσα στο 2023, αφού τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι αρκετά. Η νέα χρονιά βρήκε το γνωστό επιχειρηματία στη θέση του CEO του Twitter αλλά και με μια θέση στο βιβλίο Guinness, αφού έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ!

    Ποιο είναι αυτό το ρεκόρ; Ο Elon Musk κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει τη μεγαλύτερη απώλεια πλούτου στην ιστορία, καθώς η περιουσία του μειώθηκε πάρα πολύ από τη στιγμή που ενεπλάκη με το Twitter. Φυσικά, το ρεκόρ αυτό του… αναγνωρίστηκε, εξασφαλίζοντάς του την είσοδο στο βιβλίο Guinness World Records μαζί τον τίτλο “η μεγαλύτερη απώλεια προσωπικής περιουσίας στην ιστορία”.

    Σύμφωνα με το Forbes, το net worth του Musk μέσα στο προηγούμενο έτος συρρικνώθηκε κατά 183 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που οφείλεται κυρίως στην… κατρακύλα της μετοχής της Tesla. Με τον τρόπο αυτό, ο Musk προσπέρασε εύκολα τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, τον ιδρυτή της SoftBank, Masayoshi Son, ο οποίος έγινε κατά 58,6 δισεκατομμύρια δολάρια φτωχότερος το 2000.

    Διαβάστε επίσης: Απλήρωτο αφήνει το… νοίκι του Twitter ο Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles