20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Streaming και στην υγεία! Έρχεται το 2024 το Healthflix

    Οι πλατφόρμες streaming, όπως είναι το Netflix ή το Ertflix, έχουν μπει πια στην καθημερινότητα των σύγχρονων καταναλωτών. Μέχρι στιγμής όμως, καμία από τις υπάρχουσες υπηρεσίες δεν ασχολείται σοβαρά με την υγεία μας!

    Αυτό αναμένεται να αλλάξει με μια νέα “άφιξη” που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο του γενικότερου ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας, ετοιμάζονται να λανσάρουν το Healthflix. Όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό από την ονομασία, το Healthflix θα αποτελεί μια τηλεόραση για την Υγεία, η οποία θα παρέχει δωρεάν οπτικοακουστικό υλικό από τα υπουργεία στον πολίτη και τον επαγγελματία Υγείας, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω σε υγειονομικά ζητήματα.

    Όπως έγινε γνωστό, στο κανάλι Healthflix, ο πολίτης θα μπορεί να παρακολουθεί οπτικοακουστικές οδηγίες για το πως μπορεί να χρησιμοποιεί, π.χ. την άυλη συνταγογράφηση και τη χρήση άλλων σημαντικών διαθέσιμων εργαλείων, τα οποία αν και σήμερα υπάρχουν, ο πολίτης δεν γνωρίζει τη σημασία τους, αλλά και πώς να τα χρησιμοποιεί. Σημειώνεται πως η πλατφόρμα θα είναι άμεσα διασυνδεδεμένη με τον «Σύμβουλο Υγείας», ένα δεύτερο ψηφιακό εργαλείο που έχει ήδη εξαγγελθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    «17 Κλωστές»: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς της COSMOTE TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles