24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Super Mario Bros. trailer: Αποκαλύπτεται η Princess Peach της Anya Taylor-Joy

    Το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία  “The Super Mario Bros.” ήταν απολαυστικό, αφού οι fans ένιωσαν ένα “ρίγος” συγκίνησης μόλις ο Chris Pratt άνοιξε το στόμα του δίνοντας τη φωνή του στον λατρεμένο υδραυλικό Mario. Πριν από μερικές ώρες, οι Nintendo και Illumination έδωσαν στην κυκλοφορία το δεύτερο trailer για την πολυαναμενόμενη animated ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2023.

    Το τελευταίο video παρουσιάζει εκτός από το Mario, την Anya Taylor-Joy στο ρόλο της Princess Peach, τον Charlie Day ως Luigi και το Seth Rogen ως Donkey Kong. Παράλληλα, ο “πατέρας” του Mario, ο Shigeru Miyamoto, εξηγεί σε ένα video που έδωσε στη δημοσιότητα η Nintendo, το redesign που έγινε για πρώτη φορά στον Donkey Kong.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Σημειώνεται ότι το σενάριο της ταινίας των Aaron Horvath και Michael Jelenic υπογράφει ο Matthew Fogel, γνωστός για τα Minions: The Rise of Gru και The Lego Movie 2. H ταινία θα εστιάσει στο διάσημο υδραυλικό και τον αδερφό του Luigi, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε έναν υπόγειο λαβύρινθο, προκειμένου να σώσουν την αιχμάλωτη πριγκίπισσα.

    Διαβάστε επίσης:

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles