21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Συνελήφθη 29χρονος άνδρας που πουλούσε κλεμμένα αντίτυπα του Starfield

    Ο Darin Harris είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε τα μέσα όταν αποφάσισε να διαρρεύσει το gameplay του Starfield πριν από λίγες ημέρες. Ο άντρας συνελήφθη λίγο αργότερα επειδή φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει κλεμμένα αντίτυπα του παιχνιδιού πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 δολαρίων και η δίκη του θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Harris κατηγορείται ότι έκλεψε πολλά αντίγραφα του παιχνιδιού. Ο ίδιος, βέβαια, ισχυρίζεται ότι τα αγόρασε νόμιμα. Η προσμονή για την επερχόμενη διαστημική οδύσσεια της Bethesda, Starfield, βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, καθώς οι παίκτες κρατούν την αναπνοή τους πριν από το early access της 1ης Σεπτεμβρίου. Είναι το πρώτο νέο IP από το στούντιο των The Elder Scrolls και Fallout εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες και το πρώτο πραγματικό RPG της Bethesda από το Fallout 4 του 2015.

    Σημειώνεται ότι ο 29χρονος από το Τενεσί ανέβασε περίπου 45 λεπτά βίντεο από το παιχνίδι που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο. Ενώ το αρχικό βίντεο παιχνιδιού κατέβηκε αμέσως από το YouTube, κυκλοφόρησε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral. Ο Harris αργότερα φέρεται να ανέβασε πολλές καταχωρίσεις του παιχνιδιού στην ιαπωνική πλατφόρμα Mercari, συμπεριλαμβανομένης της συλλεκτικής Constellation Edition. Αργότερα εντοπίστηκε επίσης να πηγαίνει στη FedEx, πουλώντας με επιτυχία αντίγραφα.

    Ο Harris συνελήφθη με κατηγορίες κλεμμένης περιουσίας αξίας 2.500-10.000 δολαρίων, κατηγορία πλημμελήματος για κλοπή περιουσίας 1.000 δολαρίων ή λιγότερο και κατηγορία πλημμελήματος για κατοχή μαριχουάνας.

    Διαβάστε επίσης:

    Atlas Fallen Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles