20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο περίεργα πράγματα προς πώληση στο eBay

    Η αλήθεια είναι ότι αν περιηγείστε στο eΒay θα έχετε δει περίεργα αντικείμενα προς πώληση. Αυτά, όμως, που ακολουθούν μάλλον ξεπερνούν κάθε φαντασία.

    1. Ένα… πόδι


    Όχι οποιοδήποτε πόδι, αλλά το… κομμένο πόδι ενός στρατιώτη που έχει μολυνθεί κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Εντάξει… εντάξει… μην τρομάζετε. Είναι “ψεύτικο” και μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι 32,78 ευρώ (συν τα έξοδα αποστολής).

    2. Χαρτί υγείας με τον Μπάρακ Ομπάμα


    Τώρα δεν ξέρουμε ποιον θα “ιντρίγκαρε” η ιδέα να σκουπίζεται με τον Μπάρακ Ομπάμα, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να το κάνει έναντι 4,87 ευρώ ανά ρολό.

    3. Ταριχευμένο… παπάκι


    Μπορεί κάποιος να κάνει bid γι’ αυτό στο eBay και η αλήθεια είναι πως υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον.

    4. Ξόρκια… βουντού.


    Ψάχνετε για αγάπη; Ομορφιά; Εκδίκηση; Η Brigitte αναλαμβάνει να σας πουλήσει το… ξόρκι της έναντι 7,27 ευρώ. Φτηνή τη βρίσκουμε.

    5. Ένα βάζο με… αέρια

    Τώρα γι’ αυτό τι να πούμε; 22,56 ευρώ για να αποκτήσετε τα αέρια κάποιου σ’ ένα βάζο. Μάλλον πρέπει να το αφήσουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια.

    6. Ενεργειακό δακτυλίδι


    Έναντι 135,25 ευρώ μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας ένα “στοιχειωμένο” από… δαίμονες ενεργειακό δακτυλίδι με τη σφραγίδα ενός αλχημιστή, που φαίνεται ότι μπορεί να σας “παρέχει τις εξουσίες του πλούτου, σεξουαλική έλξη και δύναμη”. Αν θέλετε το πιστεύετε…

    7. Έμβρυο από… καρχαρία


    Ίσως να το αγαπήσουν οι geeks τι να πούμε κι εμείς. Πάντως, πρόκειται για ένα… έμβρυο από καρχαρία που πωλείται στην… προνομιακή τιμή των 35,24 ευρώ.

    8. Το γιγαντιαίο… κιλοτάκι


    Τώρα δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο να το αποκτήσετε αυτό. Για να κάνετε φάρσα στους φίλους σας ή απλά γιατί σας αρέσει να συλλέγετε περίεργα… αντικείμενα. Όπως και να έχει, θα σας στοιχίσει μόλις 12,29 ευρώ.

    9. Το… “χέρι” της ανηψιάς της για γάμο


    Μήπως τελικά ψάχνετε την αγάπη σε λάθος μέρη; Για δοκιμάστε και το… eBay! Για γυναίκα που αυτοαποκαλείται “Aunt Diane” φαίνεται πως έχει ανεβάσει μία δημοπρασία που αφορά την… ανηψιά της. Ξεκινώντας από το… ευτελές ποσό των 8,19 ευρώ, προσφέρει το “χέρι” της στον πλειοδότη, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι τα χρήματα που θα κερδίσει θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    10. “Στοιχειωμένη” κούκλα


    Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι αυτό το μωρό-κούκλα “στεγάζει” το… πνεύμα ενός “παραμελημένου” 7χρονου παιδιού με αυτισμό. Ονομάζεται “Candy” και μπορεί νααγοραστεί έναντι 20,45 ευρώ.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles