18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Thanksgiving: Το Νοέμβριο στους κινηματογράφους η νέα ταινία τρόμου του Eli Roth

    Ο σκηνοθέτης του Hostel Eli Roth και η Sony έδωσαν στη δημοσιότητα ένα trailer για την ταινία τρόμου Thanksgiving. Η ταινία, μια επέκταση του ψεύτικου trailer που είδαμε στο Grindhouse (2007), θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους παγκοσμίως από την TriStar Pictures και την Spyglass Media Group (Scream).

    Την Ημέρα των Ευχαριστιών, «Μετά από μια εξέγερση της Μαύρης Παρασκευής που καταλήγει σε τραγωδία, ένας μυστηριώδης δολοφόνος, εμπνευσμένος από την Ημέρα των Ευχαριστιών, τρομοκρατεί το Πλίμουθ της Μασαχουσέτης – τη γενέτειρα της διαβόητης γιορτής».

    Το καστ για την ταινία μεγάλου μήκους περιλαμβάνει τους Patrick Dempsey, Addison Rae, Jalen Thomas Brooks (“Walker”), Milo Manheim (Zombies), Nell Verlaque (“Big Shot”), Gina Gershon (“Chucky”), Tim Dillon και Rick Hoffman (Hostel).

    Ο Roth έγραψε το σενάριο με τον Jeff Rendell. Οι Roger Birnbaum και Eli Roth είναι παραγωγοί.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles