17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    The Crown 6: Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς (trailer)

    Η σειρά The Crown αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες προσθήκες στον κατάλογο του Netflix και όχι άδικα. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει να ξετυλίγεται με μαεστρία το “κουβάρι” της ζωής της βασιλικής οικογενείας και μας απομένει ακόμη μία σεζόν μέχρι το μεγάλο φινάλε. Η δημοφιλής υπηρεσία streaming, πριν από μερικές ώρες, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουριο trailer για την 6η και τελευταία σεζόν.

    Παρακολουθήστε το video: 

    Όπως έγινε γνωστό, ο 6ος κύκλος θα γίνει διαθέσιμος σε δύο μέρη. Το Part 1 θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και το Part 2 θα ακολουθήσει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η σειρά χωρίζεται σε δύο μέρη.

    Το νέο trailer μας δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η κάμερα περιφέρεται σε ένα βελούδινο καθιστικό, καθώς ένα ρολόι χτυπά δυσοίωνα, με τις φωνές της Claire Foy, της Olivia Colman και της Imelda Staunton να γίνονται αισθητές. Το καστ του Crown αλλάζει κάθε δύο σεζόν για να αντικατοπτρίζει τους χαρακτήρες που γερνούν μέσα στις δεκαετίες και ο ρόλος της βασίλισσας Ελισάβετ πέρασε μεταξύ των τριών ηθοποιών.

    Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Μέρους 1 θα παρουσιάσουν τη σχέση μεταξύ της Νταϊάνα και του Ντόντι πριν από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι το 1997. Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, το Part 2 θα φέρει άλλα έξι επεισόδια, με επίκεντρο το νεαρό Γουίλιαμ που εγκαθίσταται πίσω στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία διανύει μια ταραχώδη περίοδο στα φώτα της δημοσιότητας.

    Διαβάστε επίσης:

    Το βραβευμένο μυθιστόρημα All the Light We Cannot See έρχεται στο Netflix (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles