18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    The Hunger Games: Η Rachel Zegler μετρά αντίστροφα για τους επόμενους αγώνες (trailer)

    Στις 16 Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει στους κινηματογράφους ένα ακόμη κεφάλαιο του γνωστού The Hunger Games. Αυτή τη φορά, οι fans θα μεταφερθούν πίσω στο χρόνο, παίρνοντας μια γεύση για την κατάσταση στο Panem και τα παιχνίδια της πείνας. Η Lionsgate, πριν από μερικές ώρες, έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο trailer για την ταινία που φέρει τον τίτλο The Ballad of Songbirds and Snakes.

    Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται 64 χρόνια πριν από την αρχική τριλογία The Hunger Games και εμβαθύνει περισσότερο στη ζωή ενός από τους χειρότερους πολίτες του Panem, τον Coriolanus Snow (Tom Blyth). Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Κοριολανός δεν έχει γίνει ακόμα ο τυραννικός άνθρωπος που το κοινό θα γνωρίσει δεκαετίες αργότερα. Αντιθέτως, είναι η τελευταία ελπίδα της οικογένειας Snow να σώσει τη φήμη της, η οποία έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα στο μεταπολεμικό Καπιτώλιο. Έτσι, με τους 10ους ετήσιους Αγώνες Πείνας στον ορίζοντα, ο Κοριολανός έχει άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του ως μέντορας. Αυτό που δεν περιμένει είναι να συνδυαστεί με το γυναικείο tribute της District 12, Lucy Gray Baird (Rachel Zegler). Καθώς οι δυο τους προετοιμάζονται και τα παιχνίδια τελικά αρχίζουν, ο νεαρός Κοριολανός γοητεύεται εξίσου από τη Lucy με τον υπόλοιπο Panem και οι δυο τους μπορεί να έχουν ακόμα την ευκαιρία να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    David Beckham: Νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles