18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    The Marvels: Νέο trailer αποκαλύπτει το πανίσχυρο τρίο και το Nick Fury του Samuel L. Jackson

    Η Marvel Studios ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της νέας ταινίας “The Marvels”, η οποία φέρνει στο προσκήνιο το τόξο που περιβάλλει την ισχυρή Captain Marvel. Το πιο δυνατό ίσως σημείο του επερχόμενου project είναι το γεγονός ότι η δύναμη της Captain Marvel δεν περιορίζεται μόνο σε έναν υπερήρωα. Προφανώς, υπάρχουν τρεις!

    Τις τελευταίες ώρες η Marvel έδωσε την ευκαιρία στους fans να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στους χαρακτήρες των Marvels με ένα νέο trailer. Στο sequel της ταινίας του 2019, Captain Marvel, επικεφαλής είναι η Carol Danvers -γνωστή και ως Captain Marvel- που υποδύεται η Brie Larson. Μαζί με τη Larson είναι η Teyonah Parris ως Monica Rambeau και η Iman Vellani ως Kamala Khan -γνωστή και ως Ms. Marvel. Η νέα ταινία ακολουθεί τους τρεις χαρακτήρες και την εκπληκτική εμπειρία τους που επιτρέπει να αλλάζουν θέσεις όποτε χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους.

    Προκειμένου να αυξήσει την προσμονή για την επερχόμενη ταινία, η Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο video με τίτλο “Introducing The Marvels”, το οποίο προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια των πρωταγωνιστριών της ταινίας. Εκτός από τις τρεις κυρίες, η ταινία παρουσιάζει επίσης τον Samuel L. Jackson ως Nick Fury, την Gemma Chan ως Minn-Erva, τη Lashana Lynch ως Maria Rambeau και άλλους.

    Το The Marvels πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 9 Νοεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Η συγκινητική ιστορία μιας πραγματικής γάτας στο Assassin’s Creed Mirage (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles