16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    The Tinder Swindler: Με…έρανο προσπαθούν να πληρώσουν τα χρέη οι γυναίκες που εξαπάτησε

    Ο “Απατεώνας του Tinder” αποτελεί ένα ντοκιμαντέρ που σίγουρα δεν αφήνει αδιάφορο αυτόν που το παρακολουθεί στο Netflix. Πρόκειται για την ιστορία του Ισραηλινού Shimon Hayut, ο οποίος, μέσω της γνωστής εφαρμογής, προσποιείτο το δισεκατομμυριούχο γιο γνωστής οικογενείας στο χώρο των διαμαντιών, προκειμένου να ξεγελάσει γυναίκες και να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Υπολογίζεται ότι ο εν λόγω απατεώνας απέσπασε περίπου 10 εκατ. δολάρια από γυναίκες που αναζητούσαν το άλλο τους… μισό στο Tinder, αφού πρώτα τις έπειθε ότι είναι κροίσος. Τα θύματά του έβλεπαν με τα μάτια τους τον πολυτελή του βίο, με αποτέλεσμα, όταν ερχόταν η στιγμή να του δανείσουν χρήματα να το κάνουν χωρίς αμφιβολία για την επιστροφή τους. Ο Shimon Hayut φυλακίστηκε μόλις 5 μήνες για τις απάτες που διέπραξε, ενώ οι τρεις γυναίκες που αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ του Netflix σήμερα προσπαθούν να αποπληρώσουν τα χρέη που τους άφησε.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm και Ayleen Koeleman διοργανώνουν έναν έρανο στο gofundme, για να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα για να καλύψουν τις οφειλές που προέκυψαν από τη σχέση τους με τον Hayut. Μέχρι στιγμής έχει μαζευτεί το ποσό των 108 χιλιάδων λιρών, με σκοπό να συγκεντρωθούν 600 χιλιάδες. Αρκετός κόσμος ανταποκρίνεται στην έκκληση των τριών γυναικών για βοήθεια, ωστόσο δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως “καλά να πάθουν, ας πρόσεχαν”.

    Διαβάστε επίσης: Ο Απατεώνας του Tinder: «Έριξαν» το Instagram του οι εξοργισμένοι συνδρομητές του Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles