16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    The Wheel of Time: Οι πιο σκοτεινοί χαρακτήρες έρχονται στη 2η σεζόν

    Δύο σειρές αποτελούν τα δυνατά “χαρτιά” του Amazon Prime. Το πρώτο είναι η τηλεοπτική μεταφορά του “The Lord of the Ring” και το δεύτερο η σειρά “The Wheel of Time”, που βασίζεται στα βιβλία του Robert Jordan.

    Το εν λόγω σύμπαν αντλεί υλικό από διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς, προκειμένου να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο είδος φανταστικού κόσμου. Τώρα, οι fans μπορούν σιγά σιγά να προετοιμαστούν για τη 2η σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και απέκτησε και ένα νέο trailer.

    Ανάμεσα στις αναλαμπές της Moiraine (Rosamund Pike) και του Rand (Josha Stradowski), που αγωνίζονται να κατανοήσουν τον αγώνα τους ενάντια στον Dark One στο τέλος της 1ης σεζόν, παίρνουμε μια γεύση από τους Seanchan.

    Οι Seanchan εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο τέλος της 1ης σεζόν, δημιουργώντας ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα στη δυτική ακτή της ηπείρου και είναι μέρος του The Great Hunt, του βιβλίου Jordan στο οποίο βασίζεται εν μέρει η σεζόν 2. Επέστρεψαν για να ανακαταλάβουν την ήπειρο από την οποία προήλθαν οι πρόγονοί τους, έχοντας συγκεντρώσει πόρους για χρόνια πριν από αυτό που αποκαλούν «Επιστροφή».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Walking Dead: Το γεμάτο ζόμπι Παρίσι υποδέχεται τον Daryl Dixon (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles