18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    The Witcher 3: Ασύλληπτο το next-gen update – Δείτε το πρώτο gameplay trailer

    Η CD Projekt, εδώ και πολύ καιρό, είχε υποσχεθεί στους fans ένα next-gen update για το “The Witcher 3”. Πλέον, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία του, αφού η αναβαθμισμένη έκδοση θα φτάσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 14 Δεκεμβρίου. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στις αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία ενός παιχνιδιού που καθήλωσε εκατομμύρια παίκτες από την αρχή της κυκλοφορίας του. Η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε πριν από μερικές ώρες τα χαρακτηριστικά και τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο Witcher 3, ενώ παράλληλα δημοσιοποίησαν και το πρώτο gameplay trailer.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Όπως γίνεται εμφανές από το trailer, δεκάδες είναι οι οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία. Το update έρχεται με υποστήριξη για ray tracing, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και μια μεγάλη γκάμα από mods σε PlayStation 5, Xbox Series X και Windows PC. Θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, θα διαθέτει νέα 4K 3D μοντέλα και textures, νέα κάμερα για immersive εμπειρία και νέο περιεχόμενο από τη σειρά του Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Microsoft: Νέα πρόταση για δεκαετή παραμονή του Call of Duty στο PlayStation (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles