23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Θεαματική αύξηση συνδρομητών για τα YouTube Music και Premium

    Οι υπηρεσίες YouTube Music και YouTube Premium πλέον απαριθμούν 80 εκατ. συνδρομητές, παρουσιάζοντας αύξηση στους χρήστες επί πληρωμή κατά 30 εκατ. σε σχέση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

    Είναι γεγονός ότι η μουσική έχει γίνει πλέον πεδίο έντονου ανταγωνισμού. Google, Amazon και Spotify “κονταροχτυπιούνται” μεταξύ τους για να φέρουν στους “κόλπους” τους περισσότερους συνδρομητές.

    Πρόκειται ομολογουμένως για ένα μεγάλο άλμα, ειδικά για μια πλατφόρμα που μεγάλο μέρος του περιεχομένου της διατίθεται δωρεάν. Μετά από αρκετά εμπόδια, τα YouTube Music και Premium λάνσαραν τις συνδρομητικές υπηρεσίες στις αρχές του 2018, 18 περίπου μήνες αφού ο music chief Lyor Cohen εντάχθηκε στην εταιρεία. Αυτό αποτέλεσε μια κίνηση που ήρθε χρόνια μετά τις συνεχείς σχέσεις της πλατφόρμας με τη βιομηχανία της μουσικής.

    Το YouTube Music Premium και το YouTube Premium δίνουν κάποιες δυνατότητες στους χρήστες. Δυνατό “χαρτί” είναι ότι επιτρέπει στους συνδρομητές να ακούνε και να κατεβάζουν χωρίς διαφημίσεις μουσική και videos.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά Indiana Jones αναπτύσσεται για το Disney Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles