18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    TikTok: Έφτασαν τα απευθείας posts από third-party εφαρμογές

    Το TikTok ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν απευθείας στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένες εφαρμογές τρίτων. Πρόκειται για μια επέκταση του Share to TikTok, η οποία «αυξάνει τα εργαλεία που μπορεί να επιλέξει η κοινότητα για εύκολη πλοήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας δημιουργίας -τόσο εντός όσο και εκτός της πλατφόρμας-», αναφέρει η εταιρεία. Ανάμεσα στους συνεργάτες που ανακοινώθηκαν για το Direct Post είναι η Adobe, η Twitch, η Blackmagic Design κ.α.

    Οι λειτουργίες πλέον θα επιτρέπουν στους δημιουργούς να κάνουν πρόχειρα, να ορίζουν υπότιτλους ή audience settings  και να προγραμματίζουν ή να δημοσιεύουν περιεχόμενο απευθείας από υποστηριζόμενες εφαρμογές τρίτων. Προς το παρόν υποστηρίζονται μόνο τα βίντεο, αλλά το φωτογραφικό περιεχόμενο θα γίνει “σύντομα διαθέσιμο”.

    Το λογισμικό τρίτων που υποστηρίζει τη λειτουργία από την αρχή της κυκλοφορίας περιλαμβάνει τα Adobe Premiere Pro, Adobe Express, CapCut (που ανήκει στη μητρική εταιρεία του TikTok ByteDance), DaVinci Resolve, SocialPilot και Twitch. Το TikTok λέει ότι οι συνεργάτες θα «εξεταστούν μέσω μιας διαδικασίας ελέγχου» προτού μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το API.

    «Τώρα περισσότερο από ποτέ, η δημοσίευση περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο έχει γίνει αναγκαιότητα και οι δημιουργοί όλων των επιπέδων χρειάζονται εργαλεία που μπορούν να τους ενδυναμώσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χωρίς περιορισμούς», δήλωσε ο Deepa Subramaniam, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ Creative Cloud της Adobe. «Με τη νέα λειτουργία Direct Post για το TikTok που είναι διαθέσιμη στο Adobe Express και το Premiere Pro, οι δημιουργοί μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν ξεχωριστό περιεχόμενο, αλλά με αυξημένη ταχύτητα και χωρίς διακοπές».

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχονται αλλαγές στο Stories του Instagram (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles