18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τιμητική διάκριση για την CONCEPTUM: Κορυφαίος Συνεργάτης της ViewSonic στoν τομέα Projectors στην Ανατολική Ευρώπη

    Η CONCEPTUM αποτελεί μια εταιρεία που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και δεκαετίες, το όνομα της είναι “συνώνυμο” με την πρωτοπορία, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία. Ειδικεύεται στo σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δημιουργία και την εμπορία εκπαιδευτικού λογισμικού και εξοπλισμού, στην παραγωγή έργων e-learning και Multimedia και παραδοσιακά καινοτομεί σε λύσεις Interactive Whiteboards και Visualizers σχολικής αίθουσας. Ταυτόχρονα, είναι -και επίσημα- κορυφαίος διανομέας των γνωστών projectors της ViewSonic για την Ανατολική Ευρώπη.

    Από το 1985 που ξεκίνησε τη λειτουργία της μέχρι σήμερα, η CONCEPTUM έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο κομμάτι του B2B όσο και του B2C, δίνοντας δυναμικό “παρών” σε δεκάδες διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες που φτάνουν τόσο στον τελικό καταναλωτή όσο και στις επιχειρήσεις. Παράλληλα, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί μια εταιρεία “ειδικό” στους video projectors, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη βράβευση της, για 2η συνεχόμενη χρονιά, από την ViewSonic.

    Πιο συγκεκριμένα, η CONCEPTUM, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ετήσιας συνάντησης των διανομέων της ViewSonic, απέσπασε την τιμητική διάκριση του Κορυφαίου Συνεργάτη της @ViewSonic για 2η συνεχόμενη χρονιά στoν τομέα Projectors/Προβολικών στην Ανατολική Ευρώπη. Η διάκριση αυτή, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη, έγινε δεκτή από την εταιρεία με ιδιαίτερη συγκίνηση.

    Άλλωστε, πρόκειται για μια ακόμη αναγνώριση, που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της CONCEPTUM στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, που ταυτόχρονα ενισχύει τη φήμη της ως αξιόπιστο εταίρο στον χώρο των τεχνολογικών λύσεων.

    Η εταιρική αυτή διάκριση αναδεικνύει την εταιρεία ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των Projectors στην Ανατολική Ευρώπη και επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην υποστήριξη των καινοτόμων τεχνολογιών και των αναγκών των πελατών μας.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles