16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Την επιστροφή του Encanto ανακοίνωσε η Disney

    Η ταινία κινουμένων σχεδίων Encanto της Disney αποτέλεσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της περιόδου και, όπως ήταν λογικό, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έπεται και συνέχεια, μετά από απαίτηση του κοινού.

    Το Encanto βγήκε αρχικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική το Νοέμβριο και στη συνέχεια στο Disney+. Από εκείνη την ημέρα η πορεία της ταινίας έχει εκτοξευτεί και κέρδισε ήδη το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων στις Χρυσές Σφαίρες.

    Παράλληλα η μουσική της κατακτά τα μουσικά charts. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι “ We Don’t Talk About Bruno” βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες στο Νο. 1 των μεγαλύτερων μουσικών πλατφορμών. Στα φετινά Όσκαρ δύο από τις τρεις υποψηφιότητες (καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων, καλύτερη μουσική και καλύτερο τραγούδι) που έχει αποσπάσει η ταινία, είναι για τη μουσική του Lin Manuel Miranda.

    Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κολομβίας, όπου η οικογένεια Μαδριγκάλ ζει και απολαμβάνει το κληρονομικό μαγικό της χάρισμα, που όλα τα μέλη κατέχουν, εκτός της Μίραμπελ. Όταν μια ανεξήγητη ρωγμή στην ονειρεμένη ζωή του χωριού, εμφανίζεται η Μίραμπελ αποδεικνύεται η μόνη σανίδα σωτηρίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεκόρ προβολών για το trailer του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles