23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το έκανε πάλι το… θαύμα του ο Keanu Reeves! Πλήρωσε τα πάντα για να παρευρεθούν φίλοι και συνεργάτες στην πρεμιέρα του Matrix

    Ο Keanu Reeves μας έχει συνηθίσει σε αρκετά γενναιόδωρες πράξεις, αφού είναι γνωστός για τις δωρεές που κάνει για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να κάνει αξέχαστη την πρεμιέρα του Matrix Resurrections για τους κοντινούς του ανθρώπους. Σύμφωνα με το THR, ο 57χρονος ηθοποιός πλήρωσε από την τσέπη του όλα τα έξοδα των φίλων και των συνεργατών του, προκειμένου να παραβρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Keanu προσκάλεσε αρκετά άτομα από τον περίγυρό του, που περιλαμβάνει ατζέντες, manager, εκδότες, αλλά και στενούς φίλους και άλλους που τον βοήθησαν να προετοιμαστεί για την ταινία. Πλήρωσε επίσης για ένα ταξίδι με ιδιωτικό jet, για τη διαμονή του ξενοδοχείου, για τα εισιτήρια της πρεμιέρας και οργάνωσε ένα special brunch μετά την προβολή με προσκεκλημένους και άλλα δώρα. Ο συνεργάτης του Reeves, Chad Stahelski, επιβεβαίωσε την είδηση.

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Reeves αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από την ταινία «The Matrix 4» στις έρευνες για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία. Εκτός από τα χρήματα, ο ηθοποιός ίδρυσε και ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο.

    Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός “θρύλος” Σίντνεϊ Πουατιέ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles