20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    To HarmonyOS θα κυκλοφορήσει σε… PC; Κίνηση Ματ από την Huawei; (Φήμες)

    Είναι γνωστό ότι η Huawei ανήκει στις εταιρείες, οι οποίες δεν σταματούν να δίνουν ώθηση στην διαρκή καινοτομία και στην ανάπτυξη. Και μπορεί να μην την πηγαίνει και πολύ με την Google, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει καταθέσει τα όπλα, Για αυτό και πρόσφατα σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές που μας έρχονται από την Κίνα, ένας Κινέζος προγραμματιστής κατάφερε να εγκαταστήσει ένα ανοικτού τύπου λειτουργικό HarmonyOS σε έναν H/Y.

    Πραγματοποιώντας τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις, ο εν λόγω προγραμματιστής εγκατέστησε την έκδοση 3.2 Beta 3 του HarmonyOS σε έναν laptop της HP. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το PC λειτούργησε πλήρως. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο Wang Chenglu (διευθύνων σύμβουλος της Shenzhen Kaihong Digital Industry Development) υπαινίχθηκε την πιθανότητα επίσημης κυκλοφορίας του HarmonyOS για υπολογιστές το επόμενο έτος. Σε σχετική ερώτηση που του απηύθυνε Κινέζος Δημοσιογράφος αναφέρονατς για το εάν θα υπάρξει υπολογιστής HarmonyOS τον επόμενο χρόνο, o Wang Chenglu όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αλλά απάντησε με ένα «Ναι». Αναμφίβολα, μια κίνηση από την Huawei που θα έχει ενδιαφέρον!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles