18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το iPhone X δε λειτουργεί σωστά στο κρύο, αλλά η Apple υπόσχεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα

    Κάποιοι χρήστες ανακάλυψαν σφάλμα λογισμικού που προκαλεί …πάγωμα του iPhone X σε κρύες καιρικές συνθήκες.

    “Κυριολεκτικά μένεις 2 δευτερόλεπτα στο κρύο στην ύπαιθρο και η οθόνη σταματά να ανταποκρίνεται, έγραψε ο χρήστης του reddit, darus214. “Προσπαθώ να κάνω swipe σε ιστοσελίδες αλλά δεν αναγνωρίζει το δάχτυλό μου”.

    iphone-x

    Μέσα σε λίγες ώρες, το σχετικό thread στο Reddit συγκέντρωσε περισσότερα από 130 σχόλια. Το συμπέρασμα είναι ότι το iPhone X λειτουργεί καλά σε εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν ανταποκρίνεται ξαφνικά όταν ο χρήστης του βγει στο κρύο. Ένας κάτοχός του μάλιστα ανέφερε ότι αποτυγχάνει σε αυτές τις συνθήκες και το Face ID.

    Η Apple συνιστά στους χρήστες της να “χρησιμοποιούν συσκευές iOS όπου η θερμοκρασία περιβάλλοντος κυμαίνεται από 0 έως 35º C.” Η εταιρεία προειδοποιεί ότι η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ένα από τα gadgets της εκτός αυτών των θερμοκρασιών μπορεί να “προκαλέσει στη συσκευή αλλαγή συμπεριφοράς”.  Παρόλα αυτά, οι χρήστες στο Reddit σημειώνουν ότι η χρήση ενός iPhone έξω το χειμώνα συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα.

    Σε σχετική δήλωσή της για το ζήτημα που δημιουργήθηκε η Apple πάντως διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι “μια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού” θα λύσει το πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για θέμα που αφορά το λογισμικό του τηλεφώνου.

    “Γνωρίζουμε περιπτώσεις όπου η οθόνη του iPhone X θα σταματήσει προσωρινά να ανταποκρίνεται μετά από μια γρήγορη αλλαγή σε κρύο περιβάλλον. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η οθόνη ανταποκρίνεται πλήρως ξανά. Αυτό θα αντιμετωπιστεί σε μια επικείμενη ενημέρωση λογισμικού”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles