23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το Project Linda της Razer γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ laptops και smartphones

    Το Razer Phone έκανε πρεμιέρα πριν μερικούς μήνες, εντυπωσιάζοντας με την οθόνη των 120Hz και τις επιδόσεις του στο gaming. Πλέον η εταιρεία θέλει να κάνει το επόμενο βήμα με τη συσκευή και αυτό ακούει στο όνομα, Project Linda.

    razer

    Το Project Linda ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες στην έκθεση CES 2018 και πρόκειται για ένα Razer Blade laptop, με ένα phone dock, τοποθετημένο, εκεί που κάποιος θα περίμενε το touchpad. Στόχος είναι σε πρώτο στάδιο να συνεργαστεί αποκλειστικά με το Razer Phone, αν και η εταιρεία επισημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και με άλλα smartphones.

    Η σύνδεση του Razer Phone με το Project Linda έχει ορισμένα σαφή πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, 200GB πρόσθετου αποθηκευτικού χώρου, πρόσθετη χωρητικότητα μπαταρίας και  δυνατότητα χρήσης του Razer Phone σαν touchpad ή σαν δεύτερη οθόνη. Επιπλέον, από τη στιγμή που το Project Linda δε διαθέτει εσωτερικό hardware, βασίζεται στην επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τρέχετε Android και σε μεγαλύτερη οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles