18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «The Lord of the Rings: Gollum»

    Το Gollum αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του “The Lord Of The Rings” και σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να το ακολουθήσουμε σε νέες περιπέτειες μέσα από ένα επερχόμενο video game.

    Το «Lord of the Rings: » ανακοινώθηκε από το 2019 και επιτέλους θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Daedalic Entertainment. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X / S, με την έκδοση για Switch να καταφθάνει λίγο αργότερα μέσα στο χρόνο.


    Τι θα πρέπει να περιμένουν οι fans του Tolkien από το παιχνίδι; Ο καθένας που είναι εξοικειωμένος με το χαρακτήρα μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες, δε θα εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι οι παίκτες θα πρέπει να κινούνται μυστικά και προσεκτικά προς πάσα κατεύθυνση. Το Gollum περνά πολύ χρόνο σκαρφαλώνοντας τοίχους και κάνοντας μεγάλα άλματα για να αποφύγει τις απειλές. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία επίσης να αντιδράσουν και με την πιο ευγενική περσόνα του Gollum, το Sméagol, και οι επιλογές τους θα καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty: Modern Warfare 2: Η Task Force 141 επιστρέφει στις 28 Οκτωβρίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles