23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Το Star Wars: The Force Awakens Blu-ray/DVD έρχεται στις 5 Απριλίου!

    Το Star Wars: The Force Awakens έγραψε ιστορία, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ στο αμερικανικό box office, αποτελώντας πλέον μία από τις πιο πετυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών. Βέβαια, από τη στιγμή που οι fans παρακολούθησαν το νέο Star Wars στο σινεμά, είχαν μία και μόνη επιθυμία… να πιάσουν την home entertainment έκδοση του Force Awakens.

    Star Wars The Force Awakens Blu-Ray Edition 2.png

    Το ευχάριστο είναι ότι οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ, καθώς η Blu-ray/DVD έκδοση του The Force Awakens θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου (με την digital έκδοση του έπους του J.J. Abrams να κυκλοφορεί μέσω iTunes ή Amazon την 1η Απριλίου). Η Blu-ray edition του Episode VII (physical μορφή) θα έρθει φορτωμένη με μπόλικο bonus περιεχόμενο με εκτεταμένο footage από τη ταινία, κομμένες σκηνές και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και τους πρωταγωνιστές. Με το extra περιεχόμενο που θα περιλαμβάνεται στην Blu-Ray/DVD έκδοση τα fanboys αναμένεται να ξετρελαθούν, καθώς θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στα γυρίσματα του Episode VII, να μάθουν πως κατασκευάστηκε το θρυλικό droid ΒΒ-8, να εμβαθύνουν στην επική μουσική του John Williams και να γνωρίσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για τα εκπληκτικά σπέσιαλ εφέ της ταινίας. Υπομονή λοιπόν Star Wars fans, η Blu-ray/DVD edition του The Force Awakens δεν αργεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles