23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Umidigi F1 με 4/128GB στα $189,99

    Αν ψάχνετε μια value for money πρόταση με Android 9.0 Pie λειτουργικό και μεγάλο screen to body ratio, βρήκαμε το Umidigi F1 σε αρκετά καλή τιμή στο efox-shop.com!

    Umidigi F1

    Το Umidigi F1 έχει οθόνη 6,3″ με FullHD+ ανάλυση και notch σταγόνα, με πολύ λεπτά bezels και έτσι προσφέρει μια “fullview” εμπειρία στο χρήστη. Πρόκειται, φυσικά, για την ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής, στο εσωτερικό της βρίσκουμε το Helio P60 chipset της MediaTek μαζί με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η συσκευή υποστηρίζει Face ID για ξεκλείδωμα, αν θέλετε.

    Έχει USB Type-C θύρα, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W για την τεράστια μπαταρία του με χωρητικότητα 5.150mAh και διαθέτει μια dual camera στο πίσω μέρος με αισθητήρες 16 MP (f/1.7) & 8 MP, αλλά και μια 16MP selfie camera. Τέλος, όπως προαναφέραμε, τρέχει Android 9.0 Pie και μάλιστα στην “stock” μορφή του, άρα είναι ταχύτατο και απαλλαγμένο από περιττό software.

    Θα το βρείτε στο efox-shop.com έναντι $189,99 (επιλέξτε EU warehouse).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles