16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το βίαιο «The Callisto Protocol» δε θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία

    To Sci-fi horror game και sequel του Dead Space «The Callisto Protocol» δε θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, αφού η εταιρεία ανάπτυξης δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τη CERO (Computer Entertainment Rating Organisation), εξαιτίας των βίαιων σκηνών.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από το επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter από τις Striking Distance Studios και Krafton, οι οποίες ανέφεραν : “Η Ιαπωνική έκδοση του The Callisto Protocol δε θα κυκλοφορήσει. Αυτήν τη στιγμή, δε μπορεί να περάσει επιτυχώς από την αξιολόγηση του CERO. Η αλλαγή του Callisto Protocol δε θα παρέχει στους παίκτες την εμπειρία που περιμένουν. Ελπίζουμε ο καθένας στην Ιαπωνία να καταλάβει. Αν έχεις προχωρήσει ήδη σε προπαραγγελία, θα επιστραφούν τα χρήματα».

    Η δήλωση αυτή υποδηλώνει ότι η Striking Distance δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να κάνει τις αλλαγές που θα επέτρεπαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ιαπωνία. Σημειώνεται ότι το «The Callisto Protocol» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster του Age of Mythology

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles