18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Vivo V29 Pro: Στο φως τα επίσημα… tech specs του!

    Η vivo βρίσκεται σε μια διαρκή ανοδική τροχιά, κάνοντας δυναμικό μπάσιμο όχι μόνο στην αγορά της Κίνας (στην οποία τα μοντέλα της κάνουν θραύση), αλλά και στα δικά μας μέρη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνει όλο και περισσότερο την παρουσία της και στις αγορές της Ευρώπης. Πρόσφατα, η vivo Philippines έκανε γνωστά τα επίσημα tech specs για το V29 Pro, ένα smartphone που σίγουρα διαθέτει αρκετά premium τεχνικά χαρακτηριστικά, αν και σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο για το εάν θα το δούμε να κυκλοφορεί στα μέρη μας.

    Ειδικότερα, το vivo V29 Pro που θα αποτελέσει τον διάδοχο του V27 Pro θα διαθέτει curved OLED display στις 6.7 ίντσες ανάλυσης 1080p, με refresh rate στα 120Hz και Dimensity 9000 chipset. Όσον αφορά το camera setup, η νέα πρόταση της vivo θα προσφέρει ένα triple camera setup με βάση μια main camera στα 64MP μαζί με μια 50άρα selfie (!) και μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh. Επιπλέον, όπως αναφέρει το σχετικό post η νέα πρόταση της vivo θα διαθέτει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και δυνατότητα για fast charging στα 66W. Ως είθισται, θα τρέχει Android 13 μαζί με το Funtouch της vivo on-top. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι αναφορικά για την τιμή του, ούτε και για τις αγορές που θα κυκλοφορήσει τελικά. Ωστόσο, το λογικότερο είναι να το δούμε να παίζει περισσότερο στις αγορές της Ασίας.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles