18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Willow: Έπεσε άκυρο από το Disney+ για τη 2η season!

    Το Willow που κυκλοφόρησε το 1988 θεωρείται μια από τις πιο cult ταινίες φαντασίας όλων των εποχών. Φέροντας άλλωστε τη δημιουργική σφραγίδα του George Lucas και του σκηνοθέτη Ron Howard, η ταινία Willow σίγουρα μνημονεύεται από τους fans του είδους. Αναμφίβολα, το fantasy setting του Willow διέθετε όλα εκείνα τα στοιχεία που «φώναζαν» τόσα χρόνια για μια συνέχεια. Για αυτό και η σειρά Willow που ξεκίνησε να προβάλλεται τον περασμένο Νοέμβριο στο Disney+ είχε τον χαρακτήρα του sequel, ταξιδεύοντας και πάλι το κοινό σε έναν κόσμο με trolls, μάγους και νεράιδες. Με τον Warwick Davis να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μάγου Willow, πλαισιωμένος από ένα νεανικό και πολλά υποσχόμενο cast, η σειρά Willow που έφερε την υπογραφή του Johnathan Kasdan απέσπασε θετικές κριτικές από τους κριτικούς αλλά και από σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

    Ωστόσο, παρόλο που το τελευταίο επεισόδιο άφησε πολλά «ανοικτά» μέτωπα προετοιμάζοντας το έδαφος για τη συνέχεια, δυστυχώς οι υπεύθυνοι του Disney+ πήραν την απόφαση να ρίξουν τους τίτλους τέλους στη σειρά Willow. Όπως όλα δείχνουν η γνωστή σειρά φαντασίας έπεσε θύμα της ευρύτερης αναδιάρθρωσης που σχεδιάζει το Disney+, εστιάζοντας σε λιγότερα σε αριθμό και πιο ποιοτικά projects, τα οποία θα προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους κόσμους του Star Wars και της Marvel (για αυτό και πολύ δύσκολα θα δούμε επίσης ένα νέο κινηματογραφικό Star Wars).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kasdan περίμενε πως και πως να ξεκινούσε τη διαδικασία για τη 2η season… Όπως και να ‘χει σίγουρα οι fans δεν θα το πάρουν αυτό αψήφιστα, για αυτό μην απορήσετε εάν εμφανιστούν petitions που θα επιχειρήσουν να πείσουν το Disney+ να αλλάξει την απόφασή του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles