18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    H Xiaomi ζητάει από την Foxconn να αυξήσει την παραγωγή του Mi 5, καθώς αδυνατεί να καλύψει τη ζήτηση!

    Το Xiaomi Mi 5 σίγουρα τράβηξε σαν μαγνήτης τους fans της κινητής τηλεφωνίας και ειδικότερα τους λάτρεις της high-end κατηγορίας. Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε μόλις 5 ημέρες έπιασε το αστρονομικό νούμερο των 17 εκατομμύρια registrations (νούμερο το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μεταφραστεί σε ακριβείς πωλήσεις)! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Xiaomi βλέποντας την τεράστια αποδοχή που απολαμβάνει η συσκευή τους ζήτησαν από την Foxconn να προβεί στην αύξηση της παραγωγής του Mi 5, έτσι ώστε να μπορέσει να καλυφθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

    Xiaomi Mi 5 2

    Η Foxconn που συνδέεται με την παραγωγή των iPhones καλείται πλέον να επωμιστεί ένα μεγάλος βάρος σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των Mi 5 που θα πρέπει να συναρμολογεί σε ημερήσια βάση, για αυτό και μόνο ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσει να πιάσει τον στόχο που της έχει θέσει η κινεζική εταιρεία. H νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, Mi 5 κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις… Μία «Standard Edition» με 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, μία «High Edition» που διαθέτει την ίδια RAM, αλλά διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και τέλος μία «Special Edition», η οποία ξεχωρίζει για το πίσω τμήμα που είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, 128GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM. Και οι τρεις εκδόσεις διαθέτουν οθόνη στις 5 ίντσες Full HD, Snapdragon 820 chipset και φυσικά Android 6.0 Marshmallow.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles