23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κατασκευάστε και διακοσμήστε το χώρο σας με τις συναρμολογούμενες ξυλοκατασκευές!

    Κάθε χώρος χρειάζεται αντικείμενα και διακοσμητικά έξυπνα, που να ξεχωρίζουν από τα τετριμμένα και να ελκύουν ακόμη και τα πιό αδιάφορα βλέμματα. Και αν τα έχετε κατασκευάσει μόνοι σας, ακόμη καλύτερα καθώς συνδυάζετε δημιουργία με πρακτικότητα και μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας!

    xylokataskeyes (1)

    Οι ξυλοκατασκευές που μπορείτε να βρείτε στη Smart Kit αποτελούνται από έτοιμα κομμάτια τα οποία αρκεί να συνδυάσετε ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης που θα βρείτε στη συσκευασία. Διαθέτουν ειδικές εγκοπές ώστε να συναρμολογούνται μεταξύ τους χωρίς τη χρήση κόλλας ή άλλων υλικών και δημιουργούν κατασκευές ανθεκτικές και με πολύ καλή ποιότητα συναρμογής!

    xylokataskeyes (7) xylokataskeyes (5)

    Θα βρείτε πολλά διαφορετικά μοντέλα, από προπολεμικές αντίκες μέχρι…φορτηγά και από μέλη του ζωϊκού βασιλείου μέχρι Κινέζικα πλοία! Αφιερώνοντας λίγες ώρες μπορείτε να εξασκήσετε τις δυνατότητές σας αλλά και να απολαύσετε την προσοχή στη λεπτομέρεια αυτών των κομματιών, ενώ στο τέλος θα μπορείτε να θαυμάζετε τη δημιουργία σας μέσα στο χώρο σας! Αν νιώθετε ακόμη πιό δημιουργικοί μπορείτε πολύ άνετα να χρωματίσετε αυτά τα ξύλινα τμήματα με τα χρώματα της αρεσκείας σας για ένα ακόμη εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα!

    xylokataskeyes (4)

    Θα τα βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles