20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το πρωτοποριακό ηχείο Sound Torch βάζει φωτιά και στο Kickstarter!

    Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει το ιδιοφυές Sound Torch, ένα υψηλής ποιότητας Bluetooth ηχείο, το οποίο όχι μόνο παράγει crystal-clear ήχο, αλλά παράλληλα είναι μία από τις πιο εφετζίδικες συσκευές που έχουμε δει ποτέ, καθώς ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής, το εν λόγω ηχείο εξαπολύει φλόγες από το επάνω τμήμα του, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα!

    Sound Torch 1
    Το Sound Torch από σήμερα (14/5) βρίσκεται στο Kickstarter και οι εμπνευστές του μας δίνουν μία καλύτερη και πιο σαφή εικόνα για τις δυνατότητες του εκπληκτικού αυτού φορητού gadget. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, το Sound Torch ουσιαστικά καταλαβαίνει τα κύματα του ήχου, καθορίζοντας τη ροή του αερίου και ρυθμίζοντας την ένταση της φλόγας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πύρινο εφέ. Το Sound Torch συνδέεται σε οποιαδήποτε πηγή ήχου μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, ενώ φυσικά είναι wireless, με τους δημιουργούς του να κάνουν λόγο ότι μπορούν να συνδυάσουν μέχρι και 7 ηχεία Sound Torch μαζί (σκεφτείτε δηλαδή πόσο πιο εντυπωσιακή θα δείχνει η Smart TV σας με 7 φλεγόμενα ηχεία να την περιτριγυρίζουν).

    Sound Torch (3)

    Τo Sound Torch προσφέρει αυτονομία γύρω στις 12 ώρες (περίπου 4 ώρες κρατάει το αέριο για το εφέ της φωτιάς) και συμφώνα με τους δημιουργούς του είναι ιδανικό για τα σπιτικά πάρτι, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε clubs, bars και καφετέριες. Εκτός από τα παραπάνω, οι δημιουργοί του εν λόγω ηχείου ζητούν τη βοήθεια των users, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν το application του Sound Torch να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

    Sound Torch (1)

    Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε εάν το Sound Torch είναι επικίνδυνο (σίγουρα θα σκέφτεστε εάν θα πρέπει να έχετε αγκαλιά τον… πυροσβεστήρα), οι δημιουργοί του έχουν εισαγάγει μία σειρά από safety features, όπου εάν για παράδειγμα πέσει κάτω ή αναποδογυρίσει σταματάει αυτόματα η ροή του αερίου, ενώ επίσης σταματάει να λειτουργεί σε περίπτωση υπερθέρμανσης και κλείνει αυτόματα όταν δεν αντιλαμβάνεται τα κύματα του ήχου. Τέλος, επειδή το παιχνίδι με τη φωτιά καμιά φορά μπορεί να επικίνδυνο, οι εμπνευστές του Sound Torch δημιούργησαν ένα ειδικό γυαλί για επιπλέον προστασία.

    Sound Torch (2)

    Εφόσον όλα πάνε καλά με τη χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, οι πρώτοι υποστηρικτές θα πάρουν στα χέρια τους το μοναδικό αυτό ηχείο γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη φουρνιά συσκευών αναμένεται στις αρχές του 2016. Δείτε ένα ακόμη video για να πάρετε μία καλύτερη γεύση από τις δυνατότητες του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles