20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Apple gadgets αξίας 1.2 εκατ. ευρώ έκαναν “φτερά” στο Παρίσι

    Το νέο έτος δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για την Apple, τουλάχιστον στο Παρίσι.


    Το Apple Store στην περιοχή Opera της γαλλικής πρωτεύουσας έπεσε “θύμα” διάρρηξης, κατά τη διάρκεια του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, από τέσσερις οπλισμένους κακοποιούς, οι οποίοι φαίνεται ότι ήθελαν να αποκτήσουν με αυτόν τον τρόπο τα... “δώρα” του νέου έτους (λιγάκι πιο… “πλουσιοπάροχα” απ’ όσα αποζητά ο μέσος καταναλωτής).

    Κι ενώ το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομίας του Παρισίου είχε επικεντρωθεί στη διατήρηση της δημόσιας τάξης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την αλλαγή του χρόνου, οι διαρρήκτες απέσπασαν από το κατάστημα, ούτε λίγο ούτε πολύ, προϊόντα αξίας 1.2 εκατομμυρίου ευρώ.

    Επιπλέον, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ένας φρουρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας, κατά τη διάρκεια της οποίας εκατοντάδες iPhone και iPad “εξαφανίστηκαν” από το Apple Store.

    Πληροφορίες για ενδεχόμενη σύλληψή των ληστών ακόμη δεν υπάρχουν, με την αστυνομία να ερευνά διάφορα ενδεχόμενα… Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για την μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει ποτέ σε Apple Store της πόλης, καθώς επίσης και την πρώτη ένοπλη.

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles